News

Mayfran kijkt terug op een succesvolle Technishow

Veel goede contacten en leuke gesprekken in een relaxte sfeer, dat is de omschrijving die je aan de Technishow 2016 kunt geven. Mayfran presenteerde zich met een stand die afgeleid was van de stand tijdens de EMO 2015 en dit leverde veel positieve reacties op.

Graag bedanken we dan ook iedereen voor het bez...[meer...]

Mayfran International

Mayfran International werd opgericht in Cleveland (VS) in 1933 door de van oorsprong Duitse ondernemers Mayfarth en Frantz. Tegenwoordig is Mayfran wereldwijd toonaangevend op het gebied van oplossingen voor afval- en koelmiddelbeheer, materiaalhandling in de metaalindustrie, recycling, verwerking van vast afval en andere toepassingen. Het bedrijf levert zowel rechtstreeks aan fabrikanten van metaalbewerkingsmachines als aan de gebruikers van deze machines.

De producten van Mayfran transporteren, filteren, scheiden, breken, persen en verwerken materialen en koelvloeistoffen in industriële processen bij de productie van auto's, vliegtuigen, consumentenproducten, energie, de staalverwerking, de verwerking van vast afval, de productie van pulp en papier, medische producten, zware apparatuur en in aanverwante industrieën.

Mayfran produceert wereldwijd op locaties in de Verenigde Staten, Europa, Japan, Korea, India en China. De klantenservice wordt verzorgd door een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en vertegenwoordigingen. De groep heeft wereldwijd ongeveer 900 medewerkers, waarvan er 300 in Europa werken.

Sinds september 2012 is Mayfran International een onderdeel van de Japanse Tsubakimoto Chain Group, die gevestigd is in Osaka.