NEW!
MAYFRAN REMOTE SUPPORT APP
read more
NEW!
MAYFRAN REMOTE SUPPORT APP
read more

Industries

Automobielindustrie

Mayfran ondersteunt autofabrikanten en hun leveranciers door het leveren van schootverwijdering- en sorteersystemen, op maat gemaakte koelmiddelfiltratiesystemen voor gecentraliseerde verwerking van koelvloeistof en spanen van meerdere bewerkingmachines om het rendement van de machines en gereedschappen te verbeteren en het recyclingpercentage te verhogen.

Elektronica-industrie

De productie van elektronica stelt de hoogste eisen aan zuiverheid en efficiëntie. Mayfran biedt een breed scala aan oplossingen voor afvalverwerking en koelsmeermiddelbehandeling om aan deze vereisten te voldoen.

Energie-industrie

De hoogste betrouwbaarheid, tegelijkertijd robuustheid tegen omgevingsinvloeden zoals warmte en vochtigheid, kenmerken de eisen van energieleveranciers. Mayfran producten zijn perfect aangepast aan deze omstandigheden.

Afvalbeheer en recycling

Speciaal voor afval- en recyclinginstallaties biedt Mayfran grote handling- en transportsystemen.

Lucht- en ruimtevaart

Bij de vervaardiging van structurele componenten in de lucht- en ruimtevaartindustrie wordt 90 procent of meer van het materiaal bewerkt. Mayfran zorgt voor een veilige zeer efficiënte verwijdering en filtring van koelsmeermiddelen.

Metaalbewerking

Complete oplossingen helpen de metaalverwerkende industrie de uptime en efficiëntie te verhogen door geoptimaliseerde afvalverwijdering en -beheer.

Medische technologie

Medische producten vereisen precisie en een hoge oppervlaktekwaliteit. Geoptimaliseerde oplossingen voor reiniging en filtratie en material handling leveren hier een belangrijke bijdrage aan.

Walserij en staalindustrie

Mayfran kan walserijen en staalfabrieken ondersteunen door de bedrijfstijden te optimaliseren en de schrootwaarde te verhogen door middel van efficiënte oplossingen voor materiaalbehandeling en schrootbeheer.

Werktuigmachine-industrie

Voor het gebruik van werktuigmachines op de werkvloer biedt Mayfran complete oplossingen voor spaan- en koelvloeistofbeheer, filtratie en meer.

Werktuigbouwkunde

Mayfran-oplossingen voor spanentransport en material handling helpen operators en fabrikanten van zware machines.

Vervoer

De grootste en bekendste truckfabrikanten ter wereld vertrouwen hun koelvloeistofbehandeling toe aan Mayfran. Daar zijn redenen voor: niet alleen de logistiek moet steeds efficiënter en milieuvriendelijker worden, maar ook de productie van het transportvoertuig.

Houtindustrie

Met Mayfran-producten stelt de houtindustrie haar materiaalstromen veilig, bespaart onderhoudskosten en vervangingsinvesteringen.