NEW!
MAYFRAN REMOTE SUPPORT APP
read more
NEW!
MAYFRAN REMOTE SUPPORT APP
read more

Elektronica-industrie

Oplossingen voor het verwijderen van spanen, koelsmeermiddelen en filtratie voor de productie van elektronica

Waarschijnlijk de grootste uitdaging voor de elektronica-industrie is de evenwichtsoefening tussen kostenefficiëntie en hoge kwaliteit. Tegelijkertijd moet het zijn impact op het milieu minimaliseren, bijvoorbeeld door gerecyclede materialen te gebruiken of gifstoffen in zijn producten te vermijden. De meest uiteenlopende en voortdurend veranderende eisen van een heterogene klantenkring, van de auto-industrie tot fabrikanten van gameconsoles, vragen voortdurend om nieuwe en innovatieve technologieën. Tegelijkertijd heeft de elektronica-industrie te maken met globalisering en toenemende politieke instabiliteit.

De productie van elektronica is een zeer veeleisend proces dat een geoptimaliseerde materiaalscheiding, afvalverwijdering en materiaalbehandeling vereist. Hiervoor biedt Mayfran oplossingen voor filtratie, spanentransport, schrootbeheer en recycling - van toepassingsspecifieke apparaten tot kant-en-klare systeemoplossingen:

  • Verbetering van spanenverwijderingsprocessen,
  • verhoging van de kwaliteit van schroot,
  • geoptimaliseerd gebruik en bedrijfstijd van de machine;
  • een langere levensduur van machines en uitrusting;
  • verminderde slijtage van componenten van werktuigmachines door betrouwbare spaanverwijdering en continue koelvloeistofreiniging, evenals een
  • verlaging van de kosten voor het koelen van smeermiddel en onderhoud.

Need assistance with your project?